romania  anglia  ger  spania  italia

Bine ati venit la Danubius Hunters

Terenurile de vanatoare de pe domeniul Singureni sunt situate intre satele Singureni si Calugareni. Padurea Calugaru-Singureni si Padurea Singureni Deal fac parte dintr-o intindere vasta de terenuri impadurite care obisnuia sa fie denumita "Codrii Vlasiei".

"Codrii Vlasiei" a fost numele atribuit padurilor ancestrale care acopereau o vasta regiune din sudul Romaniei, inclusiv orasul Bucuresti si judetul Ilfov. Padurile care se intind de la sud de Slanic Prahova in nord si pana la marginea raului Neajlov, in partea din sud.

Frumusetea si importanta istorica a acestei paduri este depasita doar de diversitatea animalelor care fac terenurile de vanatoare sa iasa în evidenta fata de toate celelalte terenuri de vanatoare din Romania.

Vanatoarea in Romania poate fi organizata la cerere pentru vanatorii autorizati sau membrii cluburilor de vanatoare la nivel mondial, in conformitate cu legea romana. Cele mai multe sezoane de vanatoare din Romania pentru toate vanaturile mari, vanaturile mici, pasarile de apa si vanaturile de munte dureaza de la mijlocul toamnei pana la sfarsitul iernii.

Acces Facil

Acces-ul inspre domeniul de vanatoare se face usor si facil contribuind la o comuniune cat mai apropiata cu natura. Va asteptam!

Afla mai multe
housy

Cazare

Ne dorim sa aveti o experienta completa. Comfortabil si relaxant sunt doar doua din adjectivele pe care le veti folosi sa descrieti camerele noastre.

Afla mai multe
hunt

Vanat

Observare si vanat. Una din principalele atractii ale domeniilor Singureni este diversitatea speciilor dar si frumusetile zonei.

Afla mai multe
Welcome 200GBP Bonus at William Hill here.

Contactati-ne

Luni-Duminica 9am - 6pm
Singureni Deal, Giurgiu, Romania / Ruta catre locatie
(+40)21/220.99.09
office@danubiushunters.com